Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814188

Copa 730814188 Información oficial sobre el partido 730814188 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 3 - 2 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 5 - 0 Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jrg Star

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Star prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Marià Gimeno va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Kemen Satrustegi va augmentar la diferència de Star a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cedrik Leipzig va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Star ho intentava per la dreta per mitjà de Vanja Jeremić, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Kemen Satrustegi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anas Berrajaâ va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Georg Krankl de Star va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Cedrik Leipzig gairebé va marcar per a Star des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vanja Jeremić va rematar alt.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 75 podia haver acabat en gol, però Anas Berrajaâ va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marià Gimeno va entorpir al marcador d'en Richard Short per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Cedrik Leipzig de Star gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cedrik Leipzig de Star va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fusiles F C

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Fusiles sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Kyung-Han In va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Fusiles va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Krister Edenhult aconseguint el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fusiles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andrea Di Fuccio, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kyung-Han In va marxar de Alfred Bańdura en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Fusiles van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.