Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814174

Copa 730814174 Información oficial sobre el partido 730814174 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 4 - 2 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Esportiu Imperial Alineación oficial del equipo 'Esportiu Imperial' en el partido 1 - 5 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
Tiene bastante suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esportiu Imperial

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Esportiu una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pedro Roldán Rendon, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 30.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Després de 79 minuts de partit, Joaquín Villalaín igualava per Esportiu en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Esportiu va ser Joaquín Villalaín.
  • 131 Minuto 104 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Esportiu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joaquín Villalaín va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Esportiu va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Alfonso Oria va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Grazian Arrubialde arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 206 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 42, tothom va saber perquè en Jordi Arnaldo era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Teodoro Salas no va ser aprofitada per en Alfonso Oria que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Teodoro Salas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Passaven 102 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joaquín Villalaín va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Baliña de Esportiu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Paso que arraso

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduardo Sanz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): arraso va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 69. Eustaquio Giraldo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Derrick Zonnenberg quasi marca en una jugada assajada de córner que Ricardo Velilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): arraso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Derrick Zonnenberg va quedar-se sol davant el porter Alberto Ipenza, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Luis Serrano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Ipenza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Àngel Pol va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alberto Ipenza va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àngel Pol de arraso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.