Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814171

Copa 730814171 Información oficial sobre el partido 730814171 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido 4 - 3 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
España Raptors Alineación oficial del equipo 'España Raptors' en el partido 4 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España Raptors

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Sánchez Patierna va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 11.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Raptors va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 29 José Sánchez Patierna va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Raptors va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adam Vassallo des de dins de l'àrea.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 87 gràcies a la jugada de Varan Cheraghchi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Raptors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Varan Cheraghchi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Adam Vassallo del Raptors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ataniaz Isabekov de Raptors va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Raptors ho intentava per la dreta per mitjà de Ataniaz Isabekov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Varan Cheraghchi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Edgar Łagowski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Pythagorean Wanderers

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Purple sabia com jugar al contraatac, i al minut 10, Guillermo 'Golmo' Olmo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Francisco Vicente Solano va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Guillermo 'Golmo' Olmo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...