Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730814166

Copa 730814166 Información oficial sobre el partido 730814166 en Hattrick

03.04.2024 12:15:00

CD Imperial Alineación oficial del equipo 'CD Imperial' en el partido 0 - 3 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD Imperial Alineación oficial del equipo 'CD Imperial' en el partido 0 - 6 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Imperial

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Mandarina va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Jaime Irurosqui va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mandarina augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Audénico Triviño es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Mandarina va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Goenechea.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): El Mandarina va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 10 amb un llançament de falta perillós. En Turi Zingerli però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Audénico Triviño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mauro Falguera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Audénico Triviño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Pedro Velandia es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Filomeno Roger Aresti va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lautaro Ezequiel Burruchaga, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Goenechea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.