Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730812736

Copa 730812736 Información oficial sobre el partido 730812736 en Hattrick

03.04.2024 09:15:00

Eldenbrinc Alineación oficial del equipo 'Eldenbrinc' en el partido 1 - 4 Red Dominators Alineación oficial del equipo 'Red Dominators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Eldenbrinc Alineación oficial del equipo 'Eldenbrinc' en el partido 6 - 2 Red Dominators Alineación oficial del equipo 'Red Dominators' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eldenbrinc

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): El porter de Eldenbrinc va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alarico Garret va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eldenbrinc va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Alexander Palamarchuk va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tamás Gajáry va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 63 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brandão Francisco Fernandes de Eldenbrinc es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Red Dominators

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Alexander Rodnikov al minut 15 va permetre a Dominators prendre avantatge per 0 - 1.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Malick Bayala va augmentar l'avantatge de Dominators a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dominators van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ferdinando Zampieri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Belchior Pereira de Dominators l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 68 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Aniello Sambusiti va servir per deixar enrere el gegant Aristarkh Gorobtsov al minut 22, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Florian Lavaud va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Norouz Doya Mali, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ferdinando Zampieri després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Florian Lavaud va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Roberto Carbona de Dominators va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.