Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730811222

Amistoso 730811222 Información oficial sobre el partido 730811222 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Plan Fatal Alineación oficial del equipo 'Plan Fatal' en el partido 2 - 2 Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plan Fatal Alineación oficial del equipo 'Plan Fatal' en el partido 2 - 0 Lunacam C.F. Alineación oficial del equipo 'Lunacam C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plan Fatal

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Fatal s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en James Rosenbratt per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alberto Larios Zavala ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fatal es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eugenio Freghetti per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giovanni Gritti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Fatal va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dominique Élies ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Hannes Saar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 90 per blocar una centrada d'en Eugenio Freghetti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fatal.

Lunacam C.F.

Goles Goles

  • 160 Minuto 43 (Gol de falta): Lunacam, al minut 43, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Aleš Volker.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Iván Domecq va pentinar un córner cap al segon pal que Mauro Gutiérrez va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Domecq de Lunacam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Larrañaga de Lunacam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Mauro Gutiérrez de Lunacam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.