Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730811152

Copa 730811152 Información oficial sobre el partido 730811152 en Hattrick

02.04.2024 22:00:00

CSKA Lions Alineación oficial del equipo 'CSKA Lions' en el partido 0 - 2 Botev/pd/ Alineación oficial del equipo 'Botev/pd/' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA Lions Alineación oficial del equipo 'CSKA Lions' en el partido 0 - 1 Botev/pd/ Alineación oficial del equipo 'Botev/pd/' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Lions

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Armeycite van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Iliya Velyov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El Armeycite va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Georgi Kúrnolski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Armeycite, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Hristo Izvorski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Iliya Velyov després que el jugador de Armeycite li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Botev/pd/

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Asen Hristov va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Georgi Kúrnolski per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Botev/pd/ va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Ivan Boev en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Marten Coulen ja els havia advertit que el porter contrari, en Boris Genchev, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Georgi Karagyozov va rebre molts aplaudiments. Al minut 36 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 287 Minuto 90 (Ocasión tiro lejano): El Botev/pd/ se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 90, en Konstantin Ninov va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Ingolotti.