Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809325

Amistoso 730809325 Información oficial sobre el partido 730809325 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

La Rebollada Alineación oficial del equipo 'La Rebollada' en el partido 2 - 5 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Rebollada Alineación oficial del equipo 'La Rebollada' en el partido 1 - 2 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Rebollada

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de 33 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Rebollada, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Sławomir Dłużyński de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Sławomir Dłużyński anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gérald Petit va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Gérald Petit que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jandino Koffy va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Jānis Blušs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Michelangelo Scoop va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Sławomir Dłużyński, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Rebollada enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

ventura c.f.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Raúl Verea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): ventura sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Robert Rubio Hernández va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Raúl Verea de ventura va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ventura eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Alejandro Monsalbe va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Ken Timmins va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.