Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730809286

Amistoso 730809286 Información oficial sobre el partido 730809286 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

L@ Paz F.C Alineación oficial del equipo 'L@ Paz F.C' en el partido 0 - 0 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L@ Paz F.C Alineación oficial del equipo 'L@ Paz F.C' en el partido 2 - 0 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L@ Paz F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gilberto Angulo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Paz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Gilberto Angulo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Herluf Voxen gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Julio Dorai va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Paz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Montesinos en un 1 contra 1 amb el porter Julio Dorai, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Paz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pjotr van Domburg ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Paz va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Herluf Voxen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Herluf Voxen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Humberto Guillén va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

San Pateste FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pateste va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Grimau, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Jorge Antonio Erwenne de Pateste va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jorge Antonio Erwenne se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 于 (Yu) 京星 (Jingxing).