Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730808573

Amistoso 730808573 Información oficial sobre el partido 730808573 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 4 - 3 Go Blues Alineación oficial del equipo 'Go Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 2 - 3 Go Blues Alineación oficial del equipo 'Go Blues' en el partido
Tiene suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,1 % 38,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

genaro-rizquez

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): genaro-rizquez prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Kent Hansson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Francesco Luccarini va donar a genaro-rizquez un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis Campa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. genaro-rizquez empatava el partit, 3 a 3, al minut 73.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats van embogir quan en Francesco Luccarini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de genaro-rizquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 3 quan Francesco Luccarini de genaro-rizquez gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): genaro-rizquez per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Kent Hansson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Molina de genaro-rizquez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Luccarini de genaro-rizquez es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Ijinio Urraca de genaro-rizquez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Go Blues

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Blues va ser Simó Pascual, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 40 minuts, Mirosław Semik va superar per velocitat Vladimiro Leuzzi per posar el 2 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Blues. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Simó Pascual xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Miguel Botana va estar a punt de posar per davant a Blues amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kazimierz Cichowski va impedir un gol cantat.
  • 284 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 de joc, Paco Caja de Blues va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Mirosław Semik de Blues, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loris Pisu de Blues va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.