Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730807003

Amistoso 730807003 Información oficial sobre el partido 730807003 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Astrea Team Alineación oficial del equipo 'Astrea Team' en el partido 0 - 4 Macedonia de Frutas Alineación oficial del equipo 'Macedonia de Frutas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Astrea Team Alineación oficial del equipo 'Astrea Team' en el partido 1 - 3 Macedonia de Frutas Alineación oficial del equipo 'Macedonia de Frutas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astrea Team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Tebogo Phetogo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Niko Hoskari va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Fabian Hegger, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabian Hegger.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pyae Hmue de Estrellada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Macedonia de Frutas

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kazimierz Żołnierz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En José María Moreno Ruiz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 39 en Marcus Bertsch va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en José María Moreno Ruiz podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 3 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Samuel Morales va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 4 per a Macedonia.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Marcus Bertsch, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kazimierz Żołnierz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Marcus Bertsch quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abd El Wadoud Anwar, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Abd El Wadoud Anwar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Marcus Bertsch, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jopie van Oosterhout de Macedonia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.