Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730806425

Amistoso (Int., RC) 730806425 Información oficial sobre el partido 730806425 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

Gordor Alineación oficial del equipo 'Gordor' en el partido 3 - 2 San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gordor Alineación oficial del equipo 'Gordor' en el partido 2 - 0 San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gordor

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Gordor s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Petre Cearnău per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fernand Couffin va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Romulus Puia va donar a Gordor un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Gordor va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Petre Cearnău va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Romulus Puia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gordor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Covăşan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Romulus Puia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Adrian Covăşan va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Vilimantas Goldinas per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Giuseppe Ferrua gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Przemysław Golubiewski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ulaş Terim de Gordor es va guanyar la targeta groga merescudament.

San Fernando CD.

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Andrzej Karczyński del SFCD va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marian Nepelski que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SFCD eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Barbod Falsafi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SFCD va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Latif Agyei, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Baldirà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filipe Manuel Gomes Monteiro de SFCD es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.