Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730804343

Amistoso (Int.) 730804343 Información oficial sobre el partido 730804343 en Hattrick

27.03.2024 11:45:00

Astrids_intl Alineación oficial del equipo 'Astrids_intl' en el partido 2 - 3 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Astrids_intl Alineación oficial del equipo 'Astrids_intl' en el partido 2 - 3 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astrids_intl

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Corria el minut 3, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Astrids_intl s'avançava en el marcador després que en Alessandro Gigio xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Al minut 28 l'àrbitre va premiar Astrids_intl amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alessandro Gigio va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Ahmed Ajala gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Rotulo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 53 per blocar una centrada d'en Abu Sankoh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Astrids_intl.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chike Tobe de Astrids_intl va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Levi Adedeji de Astrids_intl la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

White Shark Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roberto Carriero la va rematar Sisebuto Guereta amb una magnífica volea que va fer pujar per a White el 1 - 1.
  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 31 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ole Falkenhan marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de White va ser finalitzada des de l'esquerra per Marcos Aparicio al minut 86. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Roberto Carriero quasi aconsegueix empatar per White al minut 8, però Tudor Dasmy va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Sisebuto Guereta va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tudor Dasmy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Víctor Lacasa de White va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.