Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730804261

Amistoso (Int., RC) 730804261 Información oficial sobre el partido 730804261 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 3 - 4 Brykacze Alineación oficial del equipo 'Brykacze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 3 - 4 Brykacze Alineación oficial del equipo 'Brykacze' en el partido
Tiene un resultado normal 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eL FeRRoL

Goles Goles

  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 49 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Juan Iborra, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el FeRRoL a l'empat.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Martí Duñach, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): FeRRoL va reduir el marcador al minut 76 a 3 - 4 quan Ramón Castela va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Jean-Rémy Chesneau no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luboš Mikunda.

Brykacze

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Massimo Domenici es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 郑 (Zheng) 贤俊 (Xianjun) no va poder aturar Mauro Nadal de Brykacze, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 0 - 2.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Nguyễn Văn Khê va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a Brykacze.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Nguyễn Văn Khê de Brykacze va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Juan Pablo Pineda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stefan Pogan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Nguyễn Văn Khê va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Klaudiusz Fiegler de Brykacze amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.