Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730803591

Amistoso 730803591 Información oficial sobre el partido 730803591 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Alania FC Alineación oficial del equipo 'Alania FC' en el partido 0 - 2 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alania FC Alineación oficial del equipo 'Alania FC' en el partido 0 - 5 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alania FC

Pelo Loco Athletic

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aureli Torres arribés a peus de Igon Días, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Athletic el 0 - 1.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aureli Torres, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Adriano Fucili de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Athletic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Igon Días va quedar-se sol davant el porter Arturo Mont, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Mark Daka va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aureli Torres. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrej Jakšić després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Arturo Mont va poder desviar-lo a córner.