Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802801

Amistoso (Int.) 730802801 Información oficial sobre el partido 730802801 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Atlético de Marril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marril' en el partido 2 - 6 De Kweepeerplukkers Alineación oficial del equipo 'De Kweepeerplukkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético de Marril Alineación oficial del equipo 'Atlético de Marril' en el partido 3 - 2 De Kweepeerplukkers Alineación oficial del equipo 'De Kweepeerplukkers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Marril

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 36 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Mario Rajko, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el AM a l'empat.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els seguidors del AM van tornar a saltar d'alegria al minut 71. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Miguel Arellano que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El jugador de AM Artemi Herada quasi va assolir l'empat al minut 12 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Eulogi Birosta no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Diego Castrovido va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Jonan Lareki va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 83 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Montesinos de AM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

De Kweepeerplukkers

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Juan Carlos Desgastell posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Miguel Arellano es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Juan Carlos Desgastell per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 14 passava a ser 0 - 2.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kweepeerplukkers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 谭 (Tan) 荣友 (Rongyou) es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Patxi Villegas va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Kweepeerplukkers.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Immanuël Collin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kweepeerplukkers, un peu providencial d'en Reyes Dinamarca va situar el 2-5 al panell digital.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jefferson Vranckaert, que va ser qui va marcar 2 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.