Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802281

Amistoso 730802281 Información oficial sobre el partido 730802281 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Madafakas Alineación oficial del equipo 'Madafakas' en el partido 6 - 1 Club Fútbol Gavá Alineación oficial del equipo 'Club Fútbol Gavá ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Madafakas Alineación oficial del equipo 'Madafakas' en el partido 9 - 0 Club Fútbol Gavá Alineación oficial del equipo 'Club Fútbol Gavá ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madafakas

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Manolo Galarreta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 18, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Madafakas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 36 Ramón Abella va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Madafakas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alejandro Galarreta va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alexander Matas es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manolo Galarreta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Madafakas.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Madafakas a 6 - 1. José Desplá va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Madafakas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Víctor Guirado va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Madafakas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Club Fútbol Gavá

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rayane Fadeli va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Madafakas. La jugada d'estratègia del Fútbol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rayane Fadeli va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Pallàs de Fútbol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Guillermo Vasco de Fútbol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.