Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802200

Amistoso (Int., RC) 730802200 Información oficial sobre el partido 730802200 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 3 - 1 KNBK Alineación oficial del equipo 'KNBK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 2 - 0 KNBK Alineación oficial del equipo 'KNBK' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guepardo Balompié

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Antonio Pinilla al minut 13, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Guepardo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Guepardo s'avançava en el marcador després que en Antonio Pinilla xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Guepardo va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Antonio Pinilla. 3 - 1 a favor dels locals.

KNBK

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Shivaji Yelve rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Viggo Mønster, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de KNBK, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Wilmer Opazo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Steffen Peter va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): KNBK van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Shivaji Yelve no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shivaji Yelve de KNBK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Thomas Fröner de KNBK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wilmer Opazo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.