Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730802159

Amistoso (Int., RC) 730802159 Información oficial sobre el partido 730802159 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido 4 - 1 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
atilano team Alineación oficial del equipo 'atilano team' en el partido 7 - 0 RedStorm III Alineación oficial del equipo 'RedStorm III' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atilano team

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): atilano prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Ingemann Schoop va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 叶 (Ye) 士财 (Shicai) va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Orlando Vitre de atilano va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Grodzisław Pietrucha es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Orlando Vitre va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): atilano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de 叶 (Ye) 士财 (Shicai) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Dorin Focşa es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Raúl Roca Martínez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silvestre Capoeira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

RedStorm III

Goles Goles

  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 52 minuts, Roméo Bono va superar per velocitat Orlando Masera per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): RedStorm van seguir progressant per la banda dreta. Kusiyupanki Garrat va tenir la seva oportunitat al minut 36, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Purcariu de RedStorm es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roméo Bono de RedStorm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Énès Perchet de RedStorm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stepan Chamov.