Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730801671

Amistoso (Int., RC) 730801671 Información oficial sobre el partido 730801671 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 1 - 6 Sobrado Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Sobrado Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
De BierMeester Brouwerij Alineación oficial del equipo 'De BierMeester Brouwerij' en el partido 0 - 5 Sobrado Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Sobrado Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De BierMeester Brouwerij

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Amarante Inza de Brouwerij va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zaki Tamlakouten de Brouwerij amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iluntz Ugartekortazar de Brouwerij la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sobrado Futebol Clube

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Chicão Azeredo Silva de SFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alisson Vitto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a SFC.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, SFC va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alisson Vitto.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marcos Francisco Cesetti de SFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 83 de partit.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 84 pels visitants. En Ben Jonasson va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Chicão Azeredo Silva va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 1 - 6 per a SFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Ben Jonasson va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 24. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el SFC va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Zé Benedito Rocco s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alisson Vitto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Šmolík de SFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.