Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730801603

Amistoso 730801603 Información oficial sobre el partido 730801603 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

AlPacino Team Alineación oficial del equipo 'AlPacino Team' en el partido 4 - 2 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AlPacino Team Alineación oficial del equipo 'AlPacino Team' en el partido 2 - 1 C.D. Tortugas Alineación oficial del equipo 'C.D. Tortugas ' en el partido
Tiene suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlPacino Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): AlPacino s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Nicola Mastroianni per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Aladino Xens, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. AlPacino es posava per davant!
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martín Ramirez-Tello es va introduir dins la defensa central al minut 51, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): AlPacino va aconseguir el 4 - 1 quan Antonio Sáez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En José Sande Guzmán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AlPacino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Príncipe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jan Dřímal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

C.D. Tortugas

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Paul Marelli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tortugas, José Aquiles Mattoso, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 89 a 4 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Amaranto Botero, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tortugas, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Luís Maca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luís Maca va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Luís Maca quasi aconsegueix empatar per Tortugas al minut 25, però Pere Lluís Corcoy va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Pere Lluís Corcoy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joël Hertle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Francesco Nervo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.