Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730799651

Amistoso 730799651 Información oficial sobre el partido 730799651 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Cérvols FC Alineación oficial del equipo 'Cérvols FC' en el partido 1 - 1 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cérvols FC Alineación oficial del equipo 'Cérvols FC' en el partido 0 - 3 NOTHINGAN CARA Alineación oficial del equipo 'NOTHINGAN CARA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cérvols FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Després de 69 minuts de partit, Sandro Saggese igualava per Cérvols en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delfín Castrocaldelas.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Jaime Almodóvar de Cérvols va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hakon Bellisch de Cérvols amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

NOTHINGAN CARA

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Sandro Rülke va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Laurent Naveau que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Klaus Dell'aglia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Liberto Núñez de Lara no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): NOTHINGAN va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan 刘 (Liu) 舜烽 (Shunfeng) va quedar-se sol davant el porter Klaus Dell'aglia, però aquest va poder aturar el xut.