Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730798793

Amistoso (Int., RC) 730798793 Información oficial sobre el partido 730798793 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 2 - 4 golfistas FC Alineación oficial del equipo 'golfistas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 2 - 2 golfistas FC Alineación oficial del equipo 'golfistas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,1 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team hestia

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de hestia per la dreta va donar com a resultat un gol de Frantz Nymann al minut 37 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan David Escavias, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 4 per a hestia.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Vassilis Artakos de hestia va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Holger Henriksen no oblidarà el que li va passar durant el minut 28. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): hestia va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Cesare Francolini va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Linas Plačenis de hestia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ascanio Estébanez Puyol de hestia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

golfistas FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Dionisio Villota va posar els visitants golfistas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): golfistas sabia com jugar al contraatac, i al minut 10, Juan Antonio LLancaqueo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Dionisio Villota va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Jeronimo Lara va augmentar l'avantatge de golfistas a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Antonio LLancaqueo va deixar a Vassilis Artakos assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jeronimo Lara de golfistas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.