Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730798616

Amistoso (Int., RC) 730798616 Información oficial sobre el partido 730798616 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 2 - 1 IvoniScatenati Alineación oficial del equipo 'IvoniScatenati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido 3 - 0 IvoniScatenati Alineación oficial del equipo 'IvoniScatenati' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moratalaz Mola Maz

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va premiar Moratalaz amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Adrián Cabréllez va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Moratalaz a 2 - 0. Raúl Landen va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Raúl Landen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Rasilla va fer al minut 31 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carl-Henrik Ragnblad, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Adrián Cabréllez va sorprendre Enrico Borino amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timotej Pejko de Moratalaz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

IvoniScatenati

Goles Goles

  • 150 Minuto 83 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del IvoniScatenati sembla que dona bons resultats perquè al minut 83, Zaccaria Caniglia va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Renzo Cuciniello va servir per deixar enrere el gegant Carlos Checa al minut 34, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Bordino de IvoniScatenati es va guanyar la targeta groga merescudament.