Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730797811

Amistoso (Int.) 730797811 Información oficial sobre el partido 730797811 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 1 - 5 SK Slasher Alineación oficial del equipo 'SK Slasher' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 0 - 5 SK Slasher Alineación oficial del equipo 'SK Slasher' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Temple Monzón C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de 19 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Templarios, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Ignacio Gómez de Alba de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adame Mitarte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ergun Kulan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adame Mitarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SK Slasher

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Giuseppe Schumacher va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Diogo Lima Correia de Slasher va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giuseppe Schumacher va augmentar l'avantatge de Slasher a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Slasher va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Mich Lambert va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): László Bori va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 20 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 20, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, László Bori va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Slasher va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Maroš Bubenka s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albert-Henk Orens després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ermes Danzo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Horácio Morgado de Slasher la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.