Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730797767

Amistoso (Int.) 730797767 Información oficial sobre el partido 730797767 en Hattrick

27.03.2024 22:50:00

Deportes Iquique Alineación oficial del equipo 'Deportes Iquique' en el partido 2 - 2 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportes Iquique Alineación oficial del equipo 'Deportes Iquique' en el partido 0 - 3 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportes Iquique

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Marcelo Sotelo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Deportes i marcant el 1 - 0.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 del partit, el jugador Aucán Yáñez de Deportes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Clotildo Palaveccino.

AlaSaca FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gonzalo Calafat per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Jaime Osma de AlaSaca va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Luis Alberto Zaray va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Pita va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Alberto Zaray. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enea Pirrello de AlaSaca es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.