Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730795227

Amistoso 730795227 Información oficial sobre el partido 730795227 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Los Mariettis Alineación oficial del equipo 'Los Mariettis' en el partido 3 - 3 Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Mariettis Alineación oficial del equipo 'Los Mariettis' en el partido 2 - 1 Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,7 % 21,9 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mariettis

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mariettis contenien la respiració mentre en Luis Vasconcellos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enrique Iracheta es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Mariettis, atacant per l'esquerra al minut 85, va aprofitar el magnífic llançament de Alfredo Arruego per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Lucas Argozon gairebé va marcar per a Mariettis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mariettis va estar a punt de marcar quan Vasilică Turliu va fer una passada impressionant a Lucas Argozon, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Mariettis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lucas Argozon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Enrique Iracheta de Mariettis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atletico Alcorcon FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Atletico va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mark Hann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rodin Vijver que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ferran Bonbehí per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Abdellatif Boughanem que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Lucas Casterá quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.