Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730795143

Amistoso (Int.) 730795143 Información oficial sobre el partido 730795143 en Hattrick

26.03.2024 18:30:00

FV Soehne Alineación oficial del equipo 'FV Soehne' en el partido 0 - 3 Los Toros de Badalona Alineación oficial del equipo 'Los Toros de Badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FV Soehne Alineación oficial del equipo 'FV Soehne' en el partido 0 - 4 Los Toros de Badalona Alineación oficial del equipo 'Los Toros de Badalona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FV Soehne

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Udo Chrom va estar a punt d'empatar per a Soehne quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Sánchez Paniagua va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Soehne van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Johannes-Michael Ertler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Los Toros de Badalona

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Diego Santamaría de Badalona va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Badalona va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Moliner, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Toribio Barbudo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Badalona, Raúl Cabale, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manoel Cabrero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Toribio Barbudo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Torruella, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Jesús Torruella va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ylberosh Strakosha, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Zakaria Sbai va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ylberosh Strakosha de Badalona va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.