Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794742

Amistoso (Int.) 730794742 Información oficial sobre el partido 730794742 en Hattrick

27.03.2024 19:20:00

GoGo Club Alineación oficial del equipo 'GoGo Club' en el partido 4 - 5 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
GoGo Club Alineación oficial del equipo 'GoGo Club' en el partido 1 - 6 Real Zamuroz C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Zamuroz C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GoGo Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): GoGo prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Grigalius Buožis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Joan Josep Rediu no va poder aturar Grigalius Buožis de GoGo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 12 el 2 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): GoGo va aconseguir el 3 - 1 quan Hunter Schmidt va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de GoGo a 4 - 2. Hunter Schmidt va rematar la jugada quasi sense angle.

Real Zamuroz C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): En Lluís Albert Comadran va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.
  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Daniel Haretche va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Zamu va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 26.
  • 153 Minuto 65 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Zamu seguien lluitant fins al final. Al minut 65, fruit d'aquests esforços, José María Carretón va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Fitzroy Symonette que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Zamu va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 74. Fitzroy Symonette va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Zamu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Lluís Albert Comadran va quedar-se sol davant el porter Friedrich-Wilhelm Bries, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 20 en José María Carretón va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Friedrich-Wilhelm Bries va impedir que reduïssin les diferències al marcador.