Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794657

Amistoso (Int., RC) 730794657 Información oficial sobre el partido 730794657 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 4 - 2 The Monroes Devils Alineación oficial del equipo 'The Monroes Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 4 - 1 The Monroes Devils Alineación oficial del equipo 'The Monroes Devils' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MonroesDe. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aiden Northedge la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Las Palmas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 4.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Bru Prunés de Las Palmas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Las Palmas va augmentar la diferència quan Dragoş Jitcă no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Las Palmas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samuel Godstad progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aiden Northedge. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): Al minut 81, Bru Prunés gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

The Monroes Devils

Goles Goles

  • 154 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Radu Duciuc va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Mike Brigham de MonroesDe després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mike Brigham va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Mike Brigham va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Dabulamanzi Mbangwn de MonroesDe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, Will Barnman de MonroesDe va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.