Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794543

Amistoso (Int., RC) 730794543 Información oficial sobre el partido 730794543 en Hattrick

27.03.2024 14:20:00

FC_Dinamo Tbilisi Alineación oficial del equipo 'FC_Dinamo Tbilisi' en el partido 3 - 2 CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC_Dinamo Tbilisi Alineación oficial del equipo 'FC_Dinamo Tbilisi' en el partido 1 - 4 CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Dinamo Tbilisi

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Garsevan Isiashvili va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gela Mirzikashvili de FC Dinamo va aconseguir igualar el partit al minut 17, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): FC Dinamo, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Lazare Lomuashvili per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kishvardi Meskhadze. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Garsevan Isiashvili, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Bidzina Akalishvili gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniel Ferens va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gela Mirzikashvili va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

CHAOS BC

Goles Goles

  • 162 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Turan Simitçi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 12.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 施 (Shi) 敬廷 (Jingting) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.