Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794390

Amistoso (Int., RC) 730794390 Información oficial sobre el partido 730794390 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 0 - 3 La Roche Vendée Football Alineación oficial del equipo 'La Roche Vendée Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Core C.F. Alineación oficial del equipo 'Core C.F.' en el partido 1 - 2 La Roche Vendée Football Alineación oficial del equipo 'La Roche Vendée Football' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Core C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Core per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salva Cucales, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Core va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alejandro Estébanez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 204 Minuto 81 (Ocasión de penalti): En Manuel Rius va errar un llançament des del punt de penal al minut 81. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

La Roche Vendée Football

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Emilio Arauzo va posar els visitants Football per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Härmo Mölder de Football va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sébastien Philippe va augmentar l'avantatge de Football a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Jean-Marc Roze que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Jean-Marc Roze va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 206 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Benet Gortari va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Härmo Mölder es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 290 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Holger Stieglbauer va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emilio Arauzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.