Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730793508

Amistoso (Int., RC) 730793508 Información oficial sobre el partido 730793508 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 5 - 0 Abdón Porte Alineación oficial del equipo 'Abdón Porte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lord Moldivor F.C. Alineación oficial del equipo 'Lord Moldivor F.C.' en el partido 3 - 1 Abdón Porte Alineación oficial del equipo 'Abdón Porte' en el partido
Tiene suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lord Moldivor F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hedoi Allo de Moldivor aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Moldivor va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan José Gorbea des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Juan José Gorbea va incrementar l'avantatge de Moldivor amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Lluís Grabulosa de Moldivor va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Moldivor va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Arañotz Mauri, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alejandro Ledesma al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damián Alejandro Aladro va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, David Baella gairebé va marcar per a Moldivor des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Moldivor ho intentava per la dreta per mitjà de Billy Falgård, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Abdón Porte

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Nikolaos Charisopoulos va estar a punt de posar per davant a Abdón amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Navarro va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Abdón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Washington Bayne des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Abdón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Pedro Fernán va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alain Marcello de Abdón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alain Marcello va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Abdón va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.