Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791629

Amistoso (Int.) 730791629 Información oficial sobre el partido 730791629 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Mumino Alineación oficial del equipo 'Mumino' en el partido 3 - 2 Sporting Clube de Arenes Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de Arenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mumino Alineación oficial del equipo 'Mumino' en el partido 2 - 4 Sporting Clube de Arenes Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube de Arenes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mumino

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Luca Boubătrân, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Mumino.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Davide Ettlin s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mumino contenien la respiració mentre en Roderick Padt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Davide Ettlin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Mumino va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Davide Ettlin en un 1 contra 1 amb el porter Sabit Otakçı, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adem Cangüzar de Mumino va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Ettlin de Mumino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 26 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): En Luca Boubătrân acostumava a fer grans partits d'equip. La seva ajuda altruista, però, va fer que l'organització de l'equip baixés a acceptable.

Sporting Clube de Arenes

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): Sporting agafava avantatge al minut 50 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paolo Candeli amb mestria.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Matěj Špicar va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Víctor Zaera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.