Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791211

Amistoso (Int., RC) 730791211 Información oficial sobre el partido 730791211 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

Pastuchy Alineación oficial del equipo 'Pastuchy' en el partido 2 - 3 Flycomedudas FC Alineación oficial del equipo 'Flycomedudas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pastuchy Alineación oficial del equipo 'Pastuchy' en el partido 2 - 1 Flycomedudas FC Alineación oficial del equipo 'Flycomedudas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pastuchy

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Karol Wojdziński el va rematar Piotr Mastalerczuk amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Dariusz Wassersztrum va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wiesław Panak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Lucjusz Rak quasi marca en una jugada assajada de córner que Dionizy Krzeszowski havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Karol Wojdziński quasi dona a Pastuchy l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Flycomedudas FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Ambrosio Tarín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Flycomedudas, un peu providencial d'en Óscar José Sarmiento va situar el 0-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Flycomedudas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Héctor Valencia.
  • 170 Minuto 92 (Gol de falta): Al minut 92, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Radomir Albiniak posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 陈 (Chen) 明祥 (Mingxiang), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Flycomedudas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ambrosio Tarín va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Héctor Valencia va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mamert Klimonda va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Mamert Klimonda va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radomir Albiniak, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Jonathan Lasobras de Flycomedudas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 107 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.