Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730790999

Amistoso (Int.) 730790999 Información oficial sobre el partido 730790999 en Hattrick

27.03.2024 21:55:00

Leões Beira Alineación oficial del equipo 'Leões Beira' en el partido 0 - 3 ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leões Beira Alineación oficial del equipo 'Leões Beira' en el partido 0 - 1 ubeda alevin Alineación oficial del equipo 'ubeda alevin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leões Beira

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Leões van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Rodrigo Artur va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Leões va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Augusto Castro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Leões sortien al contraatac. La falta llançada per Daniel de Jesus va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tolomeo Carreño de Leões va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ubeda alevin

Goles Goles

  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Daniel Eckenfeldt va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Mindia Chachanidze entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al alevin, un peu providencial d'en Iraklis Petrakos va situar el 0-2 al panell digital.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Ciro Duso va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a alevin gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Mindia Chachanidze va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Valério José Cruz Pereira va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Ciro Duso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. alevin va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mindia Chachanidze es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.