Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730790188

Amistoso (RC) 730790188 Información oficial sobre el partido 730790188 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Atlètic Barça B Alineación oficial del equipo 'Atlètic  Barça B' en el partido 4 - 5 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atlètic Barça B Alineación oficial del equipo 'Atlètic  Barça B' en el partido 2 - 7 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Barça B

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Elías Pérez Jiménez la va rematar Luis Seras Bueno amb una magnífica volea que va fer pujar per a Barça el 1 - 2.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Cnaan Arviv va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador Venanci Devesa de Barça, després de 74 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Cnaan Arviv trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 4 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Peter Albrecht va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Barça va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Peter Albrecht va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Barça enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 290 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Elías Melones va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

cest la vie

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Javier Elorriaga va posar els visitants cest per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a cest augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Óscar Guzmán del Val es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Eduardo Briansó que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): cest agafava avantatge al minut 80 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eduardo Briansó amb mestria.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Francisco Naranjo de cest l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Américo Cáceres es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Francisco Naranjo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.