Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730790096

Amistoso (Int., RC) 730790096 Información oficial sobre el partido 730790096 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Candás Sport Club Alineación oficial del equipo 'Candás Sport Club' en el partido 4 - 0 FCHAMED Alineación oficial del equipo 'FCHAMED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Candás Sport Club Alineación oficial del equipo 'Candás Sport Club' en el partido 2 - 0 FCHAMED Alineación oficial del equipo 'FCHAMED' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candás Sport Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Candás va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Carlos Ezteíbar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RED ARMY. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nikolau Iluna la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Candás es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 29.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Candás va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gilberto Forment des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Nikolau Iluna va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Candás per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordi Asins, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ernesto Charula per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julio Blanco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felipe Usategui va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Fuster Ruiz de Candás es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Forment de Candás la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FCHAMED

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lorenzo Raillo es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.