Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789777

Amistoso (Int., RC) 730789777 Información oficial sobre el partido 730789777 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Ceutí Alineación oficial del equipo 'Ceutí' en el partido 3 - 5 DDT Alineación oficial del equipo 'DDT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ceutí Alineación oficial del equipo 'Ceutí' en el partido 2 - 0 DDT Alineación oficial del equipo 'DDT' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ceutí

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Robin Claes el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 135 Minuto 87 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Eduardo Ahedo va demostrar la seva experiència quan al minut 87 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 109 (Ocasión evento especial córner peinado): Joseba Josu Agirretxe quasi marca en una jugada assajada de córner que Dan Dinoiu havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertiz Mauri de Ceutí es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Wolter Repperthien de Ceutí és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Salmone Kital, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fyodor Tikhiy va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ceutí i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ceutí Xusto Vilán va intentar enganyar Fyodor Tikhiy amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ceutí Bertiz Mauri, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fyodor Tikhiy. El marcador continuava 3 - 4.

DDT

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Ali Zagrutdinov de DDT va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de DDT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Vadim Gorokhovskiy.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DDT va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ali Zagrutdinov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Dimitri Matrone va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jailani bin Sanip, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fyodor Sevrikov de DDT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fyodor Sevrikov va xutar fora per a DDT, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Arsen Mavrin de DDT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jailani bin Sanip en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Fyodor Tikhiy no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Jailani bin Sanip encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 4 per a DDT.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de DDT, Ali Zagrutdinov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.