Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789673

Amistoso 730789673 Información oficial sobre el partido 730789673 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 2 - 4 C.C.R.D Perlio Alineación oficial del equipo 'C.C.R.D Perlio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 3 - 2 C.C.R.D Perlio Alineación oficial del equipo 'C.C.R.D Perlio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,0 % 18,3 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.NAVARRO

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Gregorio Velázquez Ibero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. J.NAVARRO es posava per davant!
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del J.NAVARRO contenien la respiració mentre en Jesús Cruz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pedro Villa va marxar per velocitat al minut 22 i va fer una passada de la mort a Camil Obradors, però aquest va fallar.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Camil Obradors de J.NAVARRO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El J.NAVARRO ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Cruz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Villa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 289 Minuto 89 (Ocasión evento especial): En Lorenzo Palma, al minut 89 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Manuel Pascual Pérez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mark Law.

C.C.R.D Perlio

Goles Goles

  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 38, quan Dee Young va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Als 58 minuts de partit, Josep Segarra de Perlio va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jukka Ralli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Francés Xavier Tornabell va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Perlio.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Philippe Brech va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jukka Ralli des de l'esquerra.