Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730788742

Amistoso (Int., RC) 730788742 Información oficial sobre el partido 730788742 en Hattrick

27.03.2024 10:50:00

VFL Borussia 2016 e.v. Alineación oficial del equipo 'VFL Borussia 2016 e.v.' en el partido 3 - 1 Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
VFL Borussia 2016 e.v. Alineación oficial del equipo 'VFL Borussia 2016 e.v.' en el partido 5 - 4 Spray n'Pray Alineación oficial del equipo 'Spray n'Pray' en el partido
Tiene mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VFL Borussia 2016 e.v.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Borussia s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Elliott Berringer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador Alessandro Ongaro de Borussia, després de 50 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Borussia va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bogdan Bănulescu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Bogdan Bănulescu, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fernando de la Sierra va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Martin Tankink rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Martin Tankink! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Fernando de la Sierra del Borussia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Spray n'Pray

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Liviu Bălşanu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Spray que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tudor Giuroiu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Fikret Mirat, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Sorin Berei va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pietro Parmentola va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Mihai Neculae completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fikret Mirat va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Cătălin Minulescu va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marius Cerciu de Spray amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.