Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730788026

Amistoso (Int., RC) 730788026 Información oficial sobre el partido 730788026 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

Risotto Forzo Alineación oficial del equipo 'Risotto Forzo' en el partido 7 - 0 AFC Sun United Alineación oficial del equipo 'AFC Sun United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Risotto Forzo Alineación oficial del equipo 'Risotto Forzo' en el partido 2 - 0 AFC Sun United Alineación oficial del equipo 'AFC Sun United' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Risotto Forzo

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Teófilo Gomes va acabar en una passada genial cap al jugador de Risotto Edi Barock, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Geuvânio Ângulo de Risotto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Amb 20 minuts jugats, en Santiago Ruiz Díaz va augmentar l'avantatge de Risotto a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Teófilo Gomes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Risotto va aconseguir el 5 - 0 quan Fryderyk Dargacz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Risotto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edi Barock des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Risotto va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Edi Barock va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

AFC Sun United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de United, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Halvard Malmin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wassim Berrabeh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.