Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730787630

Amistoso (Int.) 730787630 Información oficial sobre el partido 730787630 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Galser FC Alineación oficial del equipo 'Galser FC' en el partido 2 - 0 WVH Explorers Alineación oficial del equipo 'WVH Explorers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galser FC Alineación oficial del equipo 'Galser FC' en el partido 2 - 0 WVH Explorers Alineación oficial del equipo 'WVH Explorers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galser FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Explorers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mariusz Hyz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Galser es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Adrián Abella estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mariusz Hyz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Galser van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Siebe Uytterhaegen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

WVH Explorers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Giovanni Gal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Explorers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Rob Vossaert va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Explorers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rob Vossaert, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Rob Vossaert de Explorers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.