Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730787489

Amistoso (Int., RC) 730787489 Información oficial sobre el partido 730787489 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 5 - 1 Newbery Comodoro Alineación oficial del equipo 'Newbery Comodoro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 4 - 0 Newbery Comodoro Alineación oficial del equipo 'Newbery Comodoro' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichito United

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bichito va ser Raymundo Herrada.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Bichito va obtenir un penal al minut 32, que va llançar a la perfecció Víctor Quilis. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Bichito va augmentar la diferència quan Víctor Núñez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 64 en Víctor Núñez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jorge Eliceyri Lantabat podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Bichito al minut 75, que va llançar ajustat al pal en Víctor Quilis. 5 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Ferro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Santo Roldán al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Richi Maza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Manolo Medina Esquivel de Bichito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Newbery Comodoro

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Comodoro sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Jorge Mario Baracetti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Comodoro va estar a punt de marcar quan Jakub Volník va fer una passada impressionant a Frederick Lämmert, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Comodoro va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sebastian Dornbreite va anar a parar a les mans del porter.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Comodoro l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 67, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvio Michiels de Comodoro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aman Sutioso de Comodoro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.