Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786797

Amistoso (Int.) 730786797 Información oficial sobre el partido 730786797 en Hattrick

27.03.2024 14:00:00

Inter Ostrava Alineación oficial del equipo 'Inter Ostrava' en el partido 8 - 1 Tankian Team 2 Alineación oficial del equipo 'Tankian Team 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Inter Ostrava Alineación oficial del equipo 'Inter Ostrava' en el partido 9 - 0 Tankian Team 2 Alineación oficial del equipo 'Tankian Team 2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Ostrava

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Marcel Voßberg facilitava les coses al Inter amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Heikki Koskimäki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Inter.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Inter va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emil Vrtílek va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pavel Krbec, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Inter.
  • 139 Minuto 65 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Pavel Krbec! Un inimaginable dribbling sobre Abel García de Cueto va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 5 - 1 per a Inter.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de Noé Blanc sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de Inter a 6 - 1.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Noé Blanc va augmentar la diferència de Inter a 7 - 1 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Inter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcel Voßberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcel Voßberg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Inter va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Emil Vrtílek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Casas.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Casas al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcel Voßberg va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heikki Koskimäki de Inter amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tankian Team 2

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Chiscu Toro Calderón es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rafael Viego va fer una magnífica centrada, però la rematada de Guillem Molinas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Cunchillos de Tankian va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.