Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786763

Amistoso (Int.) 730786763 Información oficial sobre el partido 730786763 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido 6 - 2 Roter Stern Neubau Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Neubau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Atlético de Cudillero Alineación oficial del equipo 'Atlético de Cudillero' en el partido 9 - 0 Roter Stern Neubau Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Neubau' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Cudillero

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cudillero contenien la respiració mentre en Jani Granlund s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cudillero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ruben Ispăşoiu va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Cudillero va aconseguir el 3 - 0 quan Jani Granlund va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cudillero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 叶 (Ye) 兴梁 (Xingliang) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ruben Ispăşoiu es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Jaime Bikarregi va incrementar l'avantatge de Cudillero amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Roter Stern Neubau

Goles Goles

  • 154 Minuto 28 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Leopold Reder. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Fabian Gstöttner estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Christoph Mitteregger va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Leopold Reder quasi redueix la diferència al marcador al minut 70, però una gran estirada d'en Felipe Rivero Osuna va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.