Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786577

Amistoso (RC) 730786577 Información oficial sobre el partido 730786577 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Los Movidas Alineación oficial del equipo 'Los Movidas' en el partido 2 - 1 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Movidas Alineación oficial del equipo 'Los Movidas' en el partido 2 - 1 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Movidas

Goles Goles

  • 114 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Diego Margolfo no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 117 (Gol por la derecha): El jugador Carlo Folcarelli de Movidas, després de 117 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Joanot Raimat hauria d'haver estat gol al minut 63 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hipólito Boton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 87 (Ocasión de penalti): En Diego Margolfo va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 87, però el porter visitant Otakar Jurášek el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 116 (Ocasión por el centro): En Rickard Erling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Movidas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Blas de Lezo

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Daniel Baltariu quedar desmarcat i marcar per a Lezo al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Osman Turgut va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Primo Galdames va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jani Tulkki va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Herman Pasveer va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 118, Giangiacomo Pennacchietti de Lezo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.