Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786420

Amistoso 730786420 Información oficial sobre el partido 730786420 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Los isótopos de albuquerque Alineación oficial del equipo 'Los isótopos de albuquerque' en el partido 2 - 1 Vilacacin FC Alineación oficial del equipo 'Vilacacin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los isótopos de albuquerque Alineación oficial del equipo 'Los isótopos de albuquerque' en el partido 4 - 0 Vilacacin FC Alineación oficial del equipo 'Vilacacin FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los isótopos de albuquerque

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Una falta al minut 16 va provocar un lliure directe. Filip Miličić el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de albuquerque va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Szymon Opasiński progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Florentino Molleja va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Filip Miličić, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Jaume Josep Barreda gairebé va marcar per a albuquerque des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Szymon Opasiński gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Ancheta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Manjón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jean-André Matheussen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Vilacacin FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Vilacacin van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 72 quan Víctor Gumí sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Fraguas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Penadès després que el jugador de Vilacacin li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.