Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785946

Amistoso (Int., RC) 730785946 Información oficial sobre el partido 730785946 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 6 - 0 Tiphlitana Alineación oficial del equipo 'Tiphlitana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 8 - 0 Tiphlitana Alineación oficial del equipo 'Tiphlitana' en el partido
Tiene mala suerte 8.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWELLSDAN F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Ramón Machado de NEWELLSDAN, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, NEWELLSDAN va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santiago Bustingorri, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Ramón Aburto va augmentar l'avantatge de NEWELLSDAN a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Als 43 minuts, Santiago Bustingorri va ampliar l'avantatge de NEWELLSDAN amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NEWELLSDAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Santiago Bustingorri va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Ramón Machado de NEWELLSDAN va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alonso Antuña va intentar anar-se'n per velocitat al minut 38 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ramón Aburto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Machado, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tiphlitana

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Henrique Miguel Basto va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter José Maceda no es va rendir i va fer unes grans aturades.