Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785944

Amistoso (Int.) 730785944 Información oficial sobre el partido 730785944 en Hattrick

27.03.2024 21:55:00

[CDCPM] Alineación oficial del equipo '[CDCPM]' en el partido 1 - 1 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
[CDCPM] Alineación oficial del equipo '[CDCPM]' en el partido 1 - 2 Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,6 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

[CDCPM]

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Nikita Gavrichkov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Caballeros de Iberia

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Gert Rustler va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 24. 0 - 1 per a Caballeros.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caballeros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Florentino Corona, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): El Caballeros se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 72, en Jesús Miguel Malvárez va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Raycho Vúlov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raycho Vúlov de Caballeros es va guanyar la targeta groga merescudament.